12 november 2016
12:45

Skogsgymnastikens IBS (2)

Referat: Skälby IBK (4) - Skogsgymnastikens IBS (2)

En match som startade med chanser åt båda hållen men i minut 5 hittade bollen in bakom Skogs målvakt.
Innan första perioden var slut hade vi lyckats göra totalt 5 mål och fått en utvisning mot oss.

I andra periden tog det hela 10 minuter innan Skogs målvakt gjorde första misstaget och vi fick vårt sjätte mål.
Bara för att, gjorde vi sedan 2 mål i minut 15 för att gå till paus med en 8-0 ledning.

3:e perioden startade och vi gjorde omgående mål, efter att vi hade gjort vårt 13 mål i minut 14 fick grabbarna order om att passa runt bollen och helst inte göra fler mål. Det lyckades dom bra med och kunde gå från planen som segrare igen.

Väl värt att notera idag, är att det var 7 stycken olika målgörare och 6 olika spelare som assisterade till målen.
Det tycker jag är fantastiskt och det visar också på en bredd i laget.

Grabbar, sträck på er. Fortsätt och passa och snacka med varandra på planen så kommer detta att gå finfint även i fortsättningen.